زکات بخشی از برنامه اسلام برای رفع فقر در جامعه است

نماینده ولی فقیه در گلستان گفت:زکات بخشی از برنامه دین مبین اسلام برای از میان برداشتن فقر و تنگدستی است و برای ترویج این حکم الهی باید همگان تلاش کنند.
به گزارش حسن زندی؛آیت ا.. سیدکاظم نورمفیدی در سومین جشنواره سراسری همایش “زکات شکوه عبادت سرچشمه برکت” در گرگان افزودند: نماز و زکات علاوه بر اینکه جنبه فردی دارند یک جنبه عمومی در جامعه دارد و همه مردم باید تلاش کنند این فرایض دینی در جامعه جاری شوند و مسئولان امر زکات هم ضمن مکلف کردن خود به امر و فرمان خدا بدانند یک مسئولیت مهم در قبال ترویج فرایض اسلامی دارند وباید به موضوعاتی که این امر را تقویت و در مردم ایجاد انگیزه می کند توجه ویژه داشته باشند تا همه با تمام وجود این امر مهم را درک کنند و بدانند زکات بخشی از برنامه اسلام برای رفع فقر وحفره هایی است که در جامعه ایجاد شده است،همه باید نسبت به رواج آن در بین مردم و بیان اهمیت آن اهتمام داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در گلستان با تاکید بر اهمیت فریضه زکات اضافه کردند:در آیات قرآن کریم و روایات اسلامی و سیره اهل بیت (ع)،زکات از فرائض مهم اسلامی است و احیاء زکات و گسترش این حکم الهی نه تنها به عنوان یک تکلیف فردی بلکه به عنوان یک فریضه همگانی است و همانگونه که درباره نماز همگان مسئول هستند و اسلام به ما می گوید ضمن خواندن نماز خود باید به دنبال اقامه و ترویج آن در جامعه هم باشید،زکات هم همین جایگاه را دارد و ما باید به عنوان یک مکلف به تکالیف اسلامی خودمان در مقابل خداوند متعال و فرائض دینی عمل کنیم.
ایشان با اشاره به اینکه وقتی خداوند به پیامبر (ص) می فرماید در زمان گرفتن زکات به زکات دهندگان درود بفرستید،گفت:در قبال جمع آوری زکات از مردم تشکر و از خداوند متعال برای زکات دهندگان دعای خیر مسئلت کنید.
آیت ا… حاج سید کاظم نورمفیدی اشاره کردند: باید به مردم برای استفاده صحیح از زکات در جامعه اطمینان ببخشیم و این اعتماد سازی یقینا مهم ترین مسئله در امرتبلیغ و ترویج برای احیاء زکات خواهد بود و ضمن اعتماد سازی در زمینه هزینه های زکات،باید برای مردم تبیین کنیم آنهایی که درامر زکات زحمت می کشند صرفا برای رضای خدای قدم بر می دارند
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان گرگان گفت: فلسفه زکات این است که جلوی فقر گرفته شود و فقیری در جامعه اسلامی نباشد.
آیت ا.. نورمفیدی اظهار کرد: در جامعه اسلامی نباید فقر وجود داشته باشد و نیازمندان باید تامین شوند.

لینک کوتاه خبر:

http://fargolnews.ir/?p=6012

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

صفحه اصلی
اقتصادی
پایگاه خبری فرگل نیوز