زندی فرگل به گزارش کسب و کار نیوز (https://kasbokarnews.ir/?p=896349)_ در حالی مردم و کاربران از کندی اینترنت شکایت دارند که در جدیدترین آمار منتشر شده آمده است بهدلیل کندی اینترنت و اختلال در توزیع پهنای باند در مردادماه ۱۴۰۱ فروشگاههای فعال اینستاگرامی تا ۳۵ درصد از بازدید و تا ۵۰ درصد از فروش خود از طریق اینستاگرام را از دست دادهاند.
▪️هرچند در این بین، بسیاری از کاربران معتقد هستند که قطع و وصلیها و کند شدن اینترنت در یک مدت اخیر، در واقع پیشرفتن تدریجی به سوی اجرایی کردن طرح صیانت از فضای مجازی است.
✅ مهدی غیبی، کارشناس فناوری اطلاعات:با ورود اینترنت به دنیای کسب و کار، بسیاری از مشاغل بنای درآمدزایی خود را بر بستر اینترنت گذاشتند. با شیوع بیماری کرونا نیز آن عده از کسب و کارها هم که در فضای مجازی فعالیت نداشتند وارد این فضا شدند. بنابراین درآمدزایی در بستر آنلاین به یکی از اصلی ترین روش های خرید و فروش تبدیل شد.
🔹بسیاری از مردم در حال حاضر کسب و کار خود را بر بستر اینترنت جهانی بنا کرده اند. بنابراین اینکه حالا بخواهیم یک اینترنت داخلی جایگزین کنیم این کار نیاز به بسترهای لازم دارد. درحال حاضر بسیاری از کسبوکارها، خدماتی که ارائه می دهند وابسته به اینترنت است. اگر بخواهیم این موضوع را بر روی یک شبکه داخلی سوئیچ کنیم، از سویی با توجه به مشکلات مالی کشور و کسری بودجه دولت به نظر میرسد این کار شدنی نباشد.
🔹ضرباتی که این اقدامات از قبیل کاهش سرعت اینترنت، فیلترینگ و… بر پیکر کسب و کارهای مجازی وارد می کند جبران ناپذیر است. درآمدزایی بسیاری از مردم از طریق پلتفرم هایی است که در فضای مجازی ایجاد شده است. کندی اینترنت به کاهش فروش منجر می شود و کاهش درآمد را در پی دارد.
🔹نکات مهمی که در توسعه سرعت اینترنت باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد زیرساختهای شبکه اینترنتی کشور و تحولات جهانی است. ما در داخل کوچکترین زیرساختی در این زمینه نداریم بنابراین اگر بخواهند طرحی داخلی سازی اینترنت را اجرا کنند بسیاری از مردم شغل خود را از دست خواهند داد.